Ban za słowa "chyba cię swędzą rączki?" , było to gdzieś z miecha temu.
Admin:Nowy
Szczerze nie pisałem wcześniej bo, myślałem, że jest to czasowy ban a nie perm.
Pewnie zaniedługo dojdzie do tego, że nie można będzie zwracać uwagi adminowi.
hahahaha padlem
dorosly facet a nie umie sie przyznac i napisac prawdy
odrazu jak dostales bana napisalem na serwie ze jak ktos ma z toba kontakt to niech ci powie ze bana nie zdejme dopoki nie opiszesz na forum za co go dostales, poniewaz warto zeby ci ktorych nie bylo wtedy na serwie tez wiedzieli z jakim prostym czlowiekiem mamy doczynienia...
a twoj text wygladal tak: "nowy dupa cie nie swedzi ?" za taki text do kogokolwiek ja daje bany, a ze to bylo skierowane do mnie to tymbardziej bo nie lubie internetowych krzykaczy ktorzy nie szanuja innych graczy walac takimi slowami !
Vah napisał/a:
Pewnie zaniedługo dojdzie do tego, że nie można będzie zwracać uwagi adminowi.
no jak w taki sposob zwracasz uwage to pozniej sie nie dziw ze twoje przypuszczenia moga sie sprawdzic...
tak jak napisalem, staniesz na wysokosci zadania, udowodnisz ze masz honor i jaja do przyznania sie do chamstwa to bana nie bedzie.
w innym przypadku zostanie do czasu serwerowej amnestii, ktora zadko ma miejsce.
nie pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum