Wysłany: Sro 09 Lip, 2008 Ban dla kmiecisz?
# Mapa: de_nuke
# Data: 9 lipca 2008 roku
# Godzina: ok 18:45
# nick: kmiecisz?
# STEAM_0:1:14150639
Otóż ten pan specjalnie rzucał na początku każdej rundy flashe na respie oślepiając cały team tym oraz poleciało tez kilka HE. Uwagi od graczy do niego nie docierały. Prosił bym o bana co najmniej na tydzień.
To co ludzie wyprawiają gdy nie ma żadnego admina na servie to czasami przechodzi ludzkie pojęcie. Dlatego też postanowiłem że będę pisał skargi na forum
Pozdrawiam Tomash`
_________________ "Czy przeszkadza komuś, że ja żyję,
Ile stracą jak przeżyję jeszcze kilka lat ,
Kiedyś skończą się te męki, kiedyś powiem szach mat,
I pokonam moje lęki zachowując się jak kat"
Ostatnio zmieniony przez TomaszinO Czw 10 Lip, 2008, w całości zmieniany 2 razy
Sprawdź czy twój post jest zgodny z poniższymi zaleceniami i w razie konieczności edytuj go! Jezeli właśnie złozyłeś skargę na admina pamiętaj: Podaj datę i przyblizoną godzinę zdarzenia,
Podaj nazwę mapy na jakiej zdarzenie miało miejsce,
Podaj swoje STEAM_ID,
Dokładnie opisz zaistaniałą sytuację.
Jezeli właśnie złozyłeś skargę na gracza pamiętaj: Podaj datę i przyblizonę godzinę zdarzenia,
Podaj nazwę mapy na jakiej zdarzenie miało miejsce,
Podaj STEAM_ID gracza na którego składasz skargę,
Jezeli zdarzenie dotyczy posądzenia o czity podaj link do dema i wklej screen statusu,
Dokładnie opisz zaistaniałą sytuację.
Jezeli zamierzasz zabrać głos w dyskusji na temat skargi weż pod uwagę że udział w dyskusji moze brać tylko osoba: Składająca skargę,
Oskarżona,
Która była na serwerze w momencie zdarzenia i chce wnieść do tematu cos nowego,
Admini
Wszystkie inne posty bedą kasowane i nagradzane ostrzeżeniem (3 ostrzezenia i zakaz pisania na forum)
Wysłany: Sro 09 Lip, 2008
Działa ale np. rzuci 4 flashe na repsie każdy sie zatrzyma bo ślepo minie 5 sek i leci He
_________________ "Czy przeszkadza komuś, że ja żyję,
Ile stracą jak przeżyję jeszcze kilka lat ,
Kiedyś skończą się te męki, kiedyś powiem szach mat,
I pokonam moje lęki zachowując się jak kat"
I ja sie idealnie nadam na admina w godzinach 15-20 bo gram o tej ; p
wiec jak co ja najbardziej ; ))
Jak co szybko sie naucze komend i rach ciach bedzie !@
PS Mialem admina na jednym serwerze (Mojego dawnego klanu) ; *
_________________ Nie uśmiechaj się tak, bo Ci widać cene z protezy
Z tego co widzę to temat nie jest związany z naborem na @ serwera MOST. Zbaczacie z tematu i zaśmiecacie wątek. Close bo chyba już wszystko zostało powiedziane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum