Witam dzisaj mniej wiecej 10 min temu dostelm bana na zawsze ;( Jak co dla nie wiedziacych jestem Jack gram na mostowni ladne pare lat w sumie od pojawienia sie tego serwera dzisiaj gralem pod nickiem "Na pochybel!" nie chcialem grac pod swoim poniewaz lubie odmiane i wkurzaja mnie juz te wszystkie komenatrze wlacz haxy albo je wylacz itp ... ;(
gralem na mapie D2 i na Inferno dostalem ;/ na serwerze byla Molka oraz Ker i chyba ktos jeszcze z Adminow ... Wiec prosze o odbanowanie bo to jeden z serwerow na ktorym chce grac ; /
Moj steam ID STEAM_0:1:15209233 0 00:15 103 0
Mam nadzieje ze moja sprawa zostanie rozpatrzona pozytywnie na korzysc poszkodowanego
_________________ Nie uśmiechaj się tak, bo Ci widać cene z protezy
zbanowałam ja za ewidentne wh nie wiedzialam ze to jack obserwowałam go 1,5 mapy na esp wychylajac sie gdziekolwiek ZAWSZE wiedział gdzie kto stoi nawet nie strzelał dla zmyły w inne miejsca niż te gdzie był przeciwnik 30 min obserwacji to wystarczajaco długo aby ewentualne farty wykluczyc
ale przysiegam na boga ze nic nie mam ja nie gram 2 lata w ta gre tylko 8 i wiem co gdzie i jak moze byc gluchy tez nie jestem Czyli jakbym gral pod swoim prawdziwym nickiem to bym bana nie dostal ?: (
A moje ip chyba jest tam gdzies? mozecie porowanc ze te same bo ja nie moge zmienic tak jak to moga ludzie co maja Neostrade
_________________ Nie uśmiechaj się tak, bo Ci widać cene z protezy
Wiek: 27 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1559 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 03 Mar, 2009
Kuba ja od zawsze mialem jakies proste słuchawki za paredziesiat zl i nie zaleznie jakie sa to sluchawki spokojnie wymacam kogos p[rzez sciane w duza dokladnoscia wiec nie mow ze sa baardzo wazne
tak dla porownania moj brat Hiena grajacym na moim kompie nie potrafi tak wyczuc przez sciane, kwestja sluchu i ogrania
_________________ What does not kill you... makes you stronger.
Wiek: 35 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1351 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 03 Mar, 2009
molka w lidze zlapala juz ie jednego czitera co potem sie potwierdzilo na BL wiec mysle ze tym razem mozna zaufac.... chyba ze sama zdecyduje zdjac ...
PS ustalenia tez byly ze na ewidenty czin nie nagrywamy
_________________ "i chiałbym przypilnować do borzotku zeby ten ser był bardzo kulturalny i zeby wszyscy go bardzo lubili chociasz juz lubia jak ja ale zeby jeszcze wiecej"
Kemo ma troche racji, bo jak ja ogladam kogos na esp to tez co drugi
mi smierdzi, bo nie zwracam tak uwagi na sluch wtedy..
Gralem z Jackiem duzo mixow itp i jakos nigdy nikt nic nie plumkal, no ale..
Ludzie sie zmieniaja ;] Choc ja tam mu ufam .
_________________ Nie jestem całkiem bezużyteczny - można mnie podawać jako zły przykład !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum