Wysłany: Pią 07 Lip, 2006
Ja bym Was prosił o to żebyście poczekali jednak na wypowiedz Blancika, jak wróci z wakacji, a nie "obgadywać", tudzież wymyślać różne historyjki na temat jak Blancik się będzie tłumaczył. Czy porzyczył konto czy nie to jego sprawa ( chyba : P ). Ja znam sytuacje dokładną jeśli chodzi o niego i tego bana, co się stało etc. ale też nie chcę za plecami Blancika nic mówić. Poczekajmy.
Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2004 Posty: 1213 Skąd: Warszawa
Po pierwsze to HLGuard nie zawsze dziala w 100% poprawnie, nie twierdze ze w tym przypadku sie pomylil lub nie tylko poprostu informuje. Po drugie nie sadze zeby balcik chcial sie tlumaczyc u nas na forum ale tak jak napisane wyzej - poczekamy.
Ja bym Was prosił o to żebyście poczekali jednak na wypowiedz Blancika, jak wróci z wakacji, a nie "obgadywać", tudzież wymyślać różne historyjki na temat jak Blancik się będzie tłumaczył. Czy porzyczył konto czy nie to jego sprawa ( chyba : P ). Ja znam sytuacje dokładną jeśli chodzi o niego i tego bana, co się stało etc. ale też nie chcę za plecami Blancika nic mówić. Poczekajmy.
troche nie rozumiem , piszesz ze znasz sytuacje z tym banem dla mnie to jest troche dziwne , jak bys go bronil dostał bana i to nic nie zmieni , nie wiadomo co powie ilu juz było takich co bronili hohoho duzo . Aha no i po co mamy czekac ? dostał bana mial haxy na mostownie nie wejdzie.Na haxy niema zadnego wytłumaczenia tasman...
rylek ale poczekac masz dlatego zee blancika nie ma obecnie i nie wiadomo czy to on gral czy kto inny i mozna tylko sie domyslac i tworzyc historyjki/plotki ktore sa zbedne dajcie sie wypowiedziec osobie ktorej sprawa dotyczy (jak wroc oczywiscie )
Wiek: 35 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1351 Skąd: Warszawa
szczerze ??? takie teksty ze kogos nie bylo i uzyczyl steama na boardzie jest duzo nie wierze ze ktos gral na czyims steamie i nawet nicka nie zmienil ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum