Mala przesada... mapa de_piranesi czy jakos tak gralem po stronie T zostalem Ja i 2 graczy w moim teamie siedzialem sobie na drzewku mowiac przez mica „chodzcie mi pomuc pujsc po bombe” byla w rekach CT nagle slap i spadam z drzewa zaraz gine moi kompani dalej gdzies sie bujaja po mapie zadnemu sie nie spiszy po bombe zaden z nich nie dostal slapa tylko Ja! W next rundzie mowie oco chodzi zaco slap skoro niezostalem sam z mojego teamu a on „posiedz sobie jeszce na drzewie” przypomne ze byla 1min do konca rundy napisalem do admina „pocaluj mnie” bez zadnego W cos tam itp. Samo „pocaluj mnie” a on ok i kick wracam i mowie oco mu chodzi skoro nic takiego nie zrobilem wtedy sie unioslem i napisalem ze jest „pedal” i ban PERM! Moze mi ktos pomoze zrozumiec zaco zostalem az tak surowo ukarany? skoro od poczatku wyprowadzal mnie gosc z rownowagi i nie uzasadnil swojej decyzji pewnie nie musial ale w wypadku jak bylo nas 3 a tylko domnie sie przywalil chyba powinien... jego nick to Nowy^ gram na serwie juz z 3 lata pod roznymi ksywami bylem czesto karany zasluzenie ale tego zrozumiec nie moge tymbardziej ze to perm jak za jakies cziterstwo czy niewiadomo co... eot.
Data 21V2008 godzina okolo 20:15
STEAM_0:0:1720505
tak to wygladalo z consoli
ADMIN Nowy^: uderzyl Pan.thC zadajac 0 obrazen
ADMIN Nowy^: uderzyl Pan.thC zadajac 0 obrazen
*DEAD*(Terrorist) Pan.thC : cze,u mnie?!
*DEAD* Pan.thC : sam, bylem *tu powinien byc pytajnik;p*
*ucielo kawalek z „pocaluj mnie” bo kicka zaliczylem*
Kicked by Console
Kicked
*DEAD* Nowy^ : posiedz tam jeszcze
Pan.thC : zabronione siedzenie na drzewie?
Pan.thC : jako jedyny chyba do nich mowilem aby przyszli mi pomuc bo chcialem isc po bombe
Pan.thC : to mnei pedale slapujesz
You have been kicked and banned permanently by the server op.
Kicked
Sprawdź czy twój post jest zgodny z poniższymi zaleceniami i w razie konieczności edytuj go! Jezeli właśnie złozyłeś skargę na admina pamiętaj: Podaj datę i przyblizoną godzinę zdarzenia,
Podaj nazwę mapy na jakiej zdarzenie miało miejsce,
Podaj swoje STEAM_ID,
Dokładnie opisz zaistaniałą sytuację.
Jezeli właśnie złozyłeś skargę na gracza pamiętaj: Podaj datę i przyblizonę godzinę zdarzenia,
Podaj nazwę mapy na jakiej zdarzenie miało miejsce,
Podaj STEAM_ID gracza na którego składasz skargę,
Jezeli zdarzenie dotyczy posądzenia o czity podaj link do dema i wklej screen statusu,
Dokładnie opisz zaistaniałą sytuację.
Jezeli zamierzasz zabrać głos w dyskusji na temat skargi weż pod uwagę że udział w dyskusji moze brać tylko osoba: Składająca skargę,
Oskarżona,
Która była na serwerze w momencie zdarzenia i chce wnieść do tematu cos nowego,
Admini
Wszystkie inne posty bedą kasowane i nagradzane ostrzeżeniem (3 ostrzezenia i zakaz pisania na forum)
Ja powiem tak - ban słuszny - jedyna możliwość, pogadaj z Nowym na priv i wyjaśnijcie sobie wszystko. Wiem, że emocje czasem biorą górę i jak Nowy wyrazi zgodę, można ściągnąć perma.
może perm to za surowa kara ,myśle ze za miesiąc sobie pograsz , a tak do tematu , to jak zostaje 2 typów a ty siedzisz na drzewie , i to jeszcze tym od strony T zapewne to sie nie dziw ze dostajesz slapa , ciesz sie ze odrazu slaya nie dostałeś.
tylko ze nas 3 bylo w T a tylko do mnie mial problem chodz jako jedyny chcialem namowic 2 pozostalych aby ruszyli ze mna po paczke kto mnie zna wie ze gram TP, pozatym siedzialem na tym drzewie bo caly czas z przodu slyszalem kroki i czekalem tylko az gosc sie pojawi na celowniku a ze miejsce mialem dobre to tak sobie tam czekalem i czekalem
Wysłany: Pią 23 Maj, 2008
i wlasnie sek w tym, ze tam siedziales a oni cos robili, moze wlasnie szli w kierunku bomby czego ty nie robiles. a jako, ze byles w terro to miales atakowac a nie sobie "czekac i czekac" az ktos moze wejdzie pod celownik...
dla mnie sprawa wyglada tak:
kilku terro skrada sie po mapce ale jednak "graja" moze malo zdecydowanie ale jednak, a sam poszkodowany siedzi na drzewie i czeka az paczka do niego przyjdzie...
tlumaczenie ze on wolal ich przez mika ma sie nijak do mojej decyzji slapa bo ja bedac w ct nie slysze co mowia terrory
poza tym mialem zwrocic uwage i innym ospalym terro ale zostalem zbluzgany wiec sie wnerwilem i juz nie zareagowalem.
rozumiem ze jak jakis zly admin przerwie komus przepieknie zaplanowane kampienie to mozna sie zdenerwowac ale rowniez mozna na to zareagowac inaczej.
poszkodowany zachowal sie tak jak na niego przystalo (wiecej na ten temat pozniej) wiec otrzymal nalezna mu kare - proste
nie mam zamiaru tolerowac obrazania innych graczy nie mowiac juz o sobie.
mozna sobie rzucic bluzga pod nosem bo sie czlowiek zdenerwowal ale pojazd od pedalow to przesada.
po tym jak dalem bana napisal do mnie inny admin na @u "nowy mam nadzieje ze perm polecial?" wiec chyba zle nie potraktowalem takiego zachowania.
a teraz to co wspomnialem wczesniej.
smieszy mnie to jak Pan.thC prosi o zdjecie bana bo sam dobrze wie ze za swoje zachowanie juz od dawna nie powinien tu grac.
sam bylem swiadkiem jak waliles konkretnymi bluzgami do innych, zabijales swojakow i wychodziles z serwa bazujac na tym ze nie ma admina.
juz kiedys jakiemus mostowi o tobie wspominalem ale jakos rozeszlo sie po kosciach, kiedys porobilem ci kilka fotek z twojego "dnia na serwie" jak je nadal mam to moge wkleic ale to i tak nie ma juz chyba znaczenia.
tak jak napisalem wczesniej mozna sie zdenerwowac nawet jak sie nie ma racji ale za takie obrazanie perm jest jedyna sluszna kara tymbardziej biorac pod uwage twoje wczesniejsze zachowanie wobec innych...
ja zdania nie zmienie wiec jak tak bardzo ci zalezy na mostowni to trzeba zaqpic nowe konto.
szkoda ze bomba byla na B gdzie siedzialem na drzewie zaraz kolo przejscia na bs oni blakali sie po A zdala od niej wiec jesli to jest skradanie to chill... niemow ze miales im zwrocic uwage ale Cie zbluzgalem bo zrobilem to dopiero po tym jak mnie wykopales za "pocaluj mnie" , nigdy nie zabilem swojego (nie przypadkiem) jesli nie zaczol wymiany ognia 1, nigdy nie uciekalem z serwa tak jak to opisales bo niepasuje to do mojej osoby, jesli bluzgalem to zwykle ludzi ktorzy sobie na to zasluzyli teraz widze ze Ty rowniez taki byles i bardzo zaluje ze Cie wczesniej przeprosilem na privie tyle mam do powiedzenia gralem na tym serwie kilka lat poznalem dobrze ludzi pare juz nawet osobiscie ale mysle ze nawet jak bym kupil nowe konto na ktore niebardzo mnie w tej chwili stac nie znalazl bym miejsca na serwie gdybys tam gral z swoim przerosnietym ego wiec jeszce raz: pocaluj mnie - Kochanie!
i wlasnie sek w tym, ze tam siedziales a oni cos robili, moze wlasnie szli w kierunku bomby czego ty nie robiles. a jako, ze byles w terro to miales atakowac a nie sobie "czekac i czekac" az ktos moze wejdzie pod celownik...
do konca rundy byla jeszce prawie minuta wiec mialem sporo czasu i nie moze wejdzie pod celownik bo wiem ze by wszedl bo caly czas slyszalem kroki... wydaje mi sie ze Nowego bardziej zabolalo to ze dostal runde wczesniej z gloka po lebie gdy biegal po moim respie z m4 gdy dolaczylem sie do gry...
hahahaaha sam piszesz ze bluzgasz ludzi jak na to zasluza wiec o czym mam z toba rozmawiac ? twoja ocena kto na to zasluguje a kto nie jest zgodna z regulaminem serwa ? ty bedziesz wybieral komu pojechac i w jaki sposob ? chyba nie ! jedna z sytuacji ktora pamietam to jak zablokowal cie typ na respie, wiec pojechales mu po oporach a nastepnie zabiles i wyszedles z serwa wiec nie wpieraj ciemnoty bo nie masz doczynienia z debilem...
a co do tego ze zabolalo mnie jak zabiles z gloka (ja nawet tego nie pamietam) to na 100% masz racje !!! bo jestem zakompleksionym podrostkiem nie majacym innych problemow jak smierc z gloka w wirtualnym swiecie cs'a - nie osmieszaj sie...
z reszta co ja sie bede tu rozpisywal wystarczy przeczytac co wlasnie napisales i obraz twojej zacnej osoby kazdemu sam sie nasunie
tylko nie rozumisz ze nazwalem Cie brzydko dopiero po tym jak mnie slapnoles gdy pytalem "czemu mnie" niedales zadnej stwierdzajacej odpowiedzi i po "pocaluj mnie" dostaje kicka wiec zaco ten kop? nierozumisz chyba ze tym mnie tak wkurzyles i wtedy Ci pojechalem... jestes tempym gburowatym typkiem ktory tego raczej nie rozumie ze ktos popychany i kopany bez powodu moze sie zdenerwowac widac ktos Cie kiedys musial bardzo skrzywdzic a teraz sie dowartosciowujesz "rzadzac" na serwerze! mialem wiele razy admina na roznych serwach nigdy niedalem nikomu perma chyba ze byl to cziter, kare nalezy dobierac do czynow a nazwanie jednego goscia "pedalem" nie uwazam za wielkie przestepstwo chyba ze prawda boli... to przepraszam... albo i nie hahahaha
czytajac twoje wypowiedzi utwierdzam sie w przekonaniu ze ban słuszny
cyt: "jesli bluzgalem to zwykle ludzi ktorzy sobie na to zasluzyli teraz widze ze Ty rowniez taki byles i bardzo zaluje ze Cie wczesniej przeprosilem "
Skoro jestes takim stałym graczem i grasz na serwie kilka lat to chyba powinienes wiedziec że stałym graczom takie zachowanie nie przystoi.
chodzilo mi o ludzi typu beszczelne chamy co jada Ci po starej jemu tak napisalem po tej jego magicznej wypowiedzi nr1 przed ktora zostal przeproszony... i wsumie odemnie dostal link do tematu, jedyne co moge tu dodac to niebede plakal nad wylanym mlekiem a jesli bede chcial tam zagrac i tak to zrobie
nazwanie jednego goscia "pedalem" nie uwazam za wielkie przestepstwo chyba ze prawda boli... to przepraszam... albo i nie hahahaha
widzisz typie sam pokazujesz wszystkim ze perm to jedyne wyjscie, bo twoja "niby skrucha" byla po to zebys dalej mogl grac a tak naprawde to masz w doopie zasady i wszystkich ktorzy sie do nich stosuja.
proponuje odstawic na jakis czas wchlanianie thc to moze odnajdziesz sie wsrod normalnych ludzi.
mam nadzieje ze kiedys bedziesz mial okazje nazwac mnie pedalem mowiac to prosto w oczy...
wyrywac tekst z kontekstu i sobie cos do niego podpisac tez potrafie nieskomentowales zato tego ze zostalem przez Ciebie sprowokowany do tego co do mojej niby skruchy to po Twojej reakcji na przeprosiny mialem to dalej robic? bez jaj jak myslales ze bede sie plaszczyl i blagal o wybaczenie to widac bylo wiecej prawdy w tym co pisalem niz sam myslalem... i niemam gdzies zasady bo niewidzialem abym naskoczyl na kogos bez zadnego konkretnego powodu. Odnosnie palenia to odstawilem juz pare tygodni temu ale nie powinno Cie to obchodzic bo to moja prywatna sprawa a nick to tylko nick... co do nazwania Cie tak na realu zrobil bym to bez zadnego wachania ewentualnie po Twojej zapewnie doroslej reakcji na to musial bym Cie zakuc... wiec poco by Ci to bylo
i niepisz juz pozdrawiam bo to takie troche falszywe... Ja przynajmiej przyznaje sie do tego co robilem i nigdy nie ukrywalem ze nie zrobilem czegos nie do konca dobrze... zawsze mowie co mysle wiele osob to docenia a inni reaguja jak dzieci mimo iz maja po 32 lata...
Jak już mówiłem za obrażanie admina lecą u nas permy, i nie ważne czy ktoś siedział na drzewie czy w piwnicy. Sprawę proszę ewentualnie wyjaśniać z Nowym na prv. Ban może być ściągnięty tylko na jego prośbę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum