moze banał ale muzyka z 1 serii Lost byla dobrana idealnie ... co prawda sciagnolem potem i stwierdzilem ze 2 kawalki są do "posluchania" ale chodzi mi o dobór poszczegolnych kawałkow do scen serialu...
Również muzyka do notabene świetnego filmu Love Actually jest dobrana wrecz idealnie ..
Jeszcze chciałem polecic film:
Przypadek Harolda/ Cricka Stranger Than Fiction (2006)
produkcja: USA gatunek: Dramat , Fantasy , Komedia , Romans
grają m.in. Emma Thompson, Dustin Hoffman, Will Ferrell
Film zaczyna sie najnormalniej w swiecie .. . Widzimy faceta na ktorego temat, kobiecy glos prowadzi narracje ... co lubi co robi itp itd.. i nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to ze facet nagle zaczyna slyszec ten glos .....
Film moim zdaniem świetny.. fajnie sie oglada jest wciagający a co najwazniejsze do konca trzyma w napięciu ... polecam !
No LOST ma dobrze dopasowaną muzykę, najbardziej mi się podoba ostatni odcinek 25 pierwszej seri, końcUFka jak wszyscy wchodzą na pokład samoluty nie znając się, nie wiedząc jaka wielka przygoda ich czeka, a wszystko to przy świetnym podkładzie
No Ostatni Mohiko to teSz klasyk szczególnie lubie końcowy utwór zemsty tatusia i walki z Maguą. Bardzo ładny film i poruszająca muzyka-klasyk
Mi sie babilon nie podobał.
polecam za to Testosteron.
Filmik - jak na polskie kino - zacny.
Bawiłęm sie doskonale, kilka razy prawie sie pokichałem ze smiechu.
A co najwazniejsze pomogl mi dojsc troche do pionu po rozstaniu z panna.
Mi sie babilon nie podobał.
polecam za to Testosteron.
Filmik - jak na polskie kino - zacny.
Bawiłęm sie doskonale, kilka razy prawie sie pokichałem ze smiechu.
A co najwazniejsze pomogl mi dojsc troche do pionu po rozstaniu z panna.
co do Testosteronu dokladnie to samo - strasznie mnie rozbawil, a przytym przypomnial ze kobiety sa zle dla wszystkich jednakowo rowno, nie tylko dla mnie :] Odrazu z kina lzejszy wyszedlem :]
Co do Prison breaka - wiedzialem ze tak bedzie. Wlasnie sie okazalo ze beda krecili 3 sezon. Co do pierwszego to nawet byl fajny dopoki nie stalo sie to co kazdy wiedzial ze musi sie stac, czyli PRZEDLUZENIE na sile. Pewnie pod koniec drugiego bedzie kolejne przedluzenie, a potem trzeci, czwarty, i zalosne kolejne sezony, bo producenci dalej chca trzepac kase na niedokonczonych watkach i na widzach ktorzy koniecznie chca zobaczyc zakonczenie. Przeciez nie po to ogladali tak duzo odcinkow zeby sie teraz nie dowiedziec prawda? Jednym slowem jak by to powiedzial Guz - ZENADA .
Widzisz Lynxiu - "ja mowilem ze tak bedzie "
_________________ Idziemy na WOJNE. Idziemy po Zwyciestwo.
Wiek: 28 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 1065 Skąd: warszawa
Wysłany: Czw 22 Mar, 2007
a ja sie nie zgodze z toba, co nie znaczy ze PB mi sie jakoś super podoba ale:
1. sezon ma coś z ucieczki z Alcatraz, czyli kombinujemy panowie jak spieprzyć
2. sezon - konwencja całkiem zmieniona, coś jak ścigany tylko ze więcej osób ucieka plus political fiction, nie jest źle tym bardziej ze wprowadzona postać agenta FBI jest bardzo dobra
gdyby mieli przez 3 sezony siedzieć w jednej celi i być pilnowanym przez jednego wyrazistego strażnika i mieć do czynienia z tymi samymi współwiezniami (umówmy sie gdyby przychodzili nowi to byli by kalka tych co już pokazali) serial byłby nudny jak jelito krowie wypełnione strawiona trawa
głowa do góry guz oglądaj albo przestań oglądać seriale bo główna ich charakterystyka jest cykliczność na niej robi sie kasę (vide 10 sezonów przyjaciół, czy 12 ER (ostry dyżur))
ty oglądasz po kilka odcinków, a w tym przypadku zawsze będzie inny efekt niż oglądanie raz na tydzień
a tak sobie napisałem teraz to przeczytam jeszcze raz i poprawie błędy
ja slyszalem ze 3 seria (o ktorej juz mowili dawno temu) ma byc "inna" czyli 2 seria wyjasni co ma wyjasnic a 3 nie bedzie przedluzana na sile ... zobaczymy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum