klikasz na pole a potem ponizej jest pasek "rozbuduj na poziom". I ten pasek tez klikasz, no i sie buduje. Kurde nie wiem czy o to pytasz , bo trudno tego nie zauwazyc .
_________________ Idziemy na WOJNE. Idziemy po Zwyciestwo.
no to to wiem - ale jak zdobywac zasoby typu drewno itp ? bo mam plac budowy jak na niego klikne to mam spichlerz ambasada itp a nie pisze drewno glina .... nie wiem jak to wybudowac bo zasoby sie koncza i kaplica zaraz bedzie
doooobra - ja jestem prosty cowiek ze wsi :D- juz wiem jest "zakladka" centrum osady a obok osada i okolice - i tam buduje sie lasy itp to tak dla tych ktorzy sa slepi jak ja
Wiek: 25 Dołączył: 20 Kwi 2004 Posty: 1003 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 12 Paź, 2007
To pewnie nie wiesz tez, ze jak wejdziesz w Travian Plus na 7 dni mozesz zwiekszyc produkcje wszystkich surowcow o 25%, wciskajac aktywuj przy kazdym z nich, co lacznie kosztuje 20 zlotych monet Na starcie masz ich 35, a mozesz je zdobywac poprzez wplaty albo zapraszanie znajomych. Nudzi mi sie w pracy, to sie edukujem, nie
jest bardziej skomplikowana, ale fajne jest to ze masz postac. Wystarczy chwile pograc i mozna sie niezle wciagnac. Ogolnie propouje konstruktora, i od razu wysylac go na ekspedycje szukania delirium.
Proponuje poczekac chwile. Moze bedzie nowy serwer, i wtedy bysmy zaczeli jakos razem obok siebie, najlepiej w polsce bo tam sie duzo dzieje z tego co widze. Ja sie troche srednio postawilem, i nie mam za bardzo dostepu do farm.
Jak by co na s2 w delirium i w travianie mam nick Shere Khan. Na s3 delirium MadGuzek.
_________________ Idziemy na WOJNE. Idziemy po Zwyciestwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum