Wiek: 35 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1176 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 jakie głośniczki do komutera
generalnie jak w tytule
karte mam na płycie jakis standardowy szajs wiec nie spodziewam sie fajrwerkow
jakie glosniczki byscie polecali ewentulanie na co zwrocic uwage
ile powinienem wydac bo nawet nie wiem ale powiedzmy ze chcialbym sie zamknąc w 100 PLN
Z góry dzięki
Adam
_________________ Niech Wam ziemia lekka bedzie
itd itp bla bla:-)
Oczywiście nie miałem żadnego z tych zestawów, kieruje sie jedynie swoja opinia o firmach.
Creative ma ponadto dobra obsluge gwarancyjna. Zona u mnie zalała pilota do glosnikow piwem - odesłałem im piszac ze nie działa. Przypuszczam ze nawet nie sprawdzali bo tego samego dnia odesłali mi nowy. U firana było podobnie.
Wysłany: Czw 08 Paź, 2009
to ma stac na biurku i nie mam mieksca na obstawianie sie glosnikami wiec pozostane przy 2 głośniczkach.
chyba że się wygłupilem i 5.1 oznacza coś innego
dzięki wielkie Xarox
szkoda że nie miałeś nic takiego na warsztacie.
te najtańsze wyglądają przyjaźnie chyba poszukam gdzieś w wawie i kupie
ma ktos może doświadczenie z modelami podanym i przez kolegę Arka?
Ja tylko z Logitechów x-540 i x-230 używałem. Oba fajne, 540 to 5.1, ale wersja 2.1 (x-240) też jest... Audiofilem nie jestem, ale zadowolonym... tylko czterdziestki mają jakiś dziwny subwoofer.
i chyba na s-220 poprzestane (ok 90 PLN)
x 240 sa troche za drogie jednak
a te refubrished troche się boje przy moim szczęściu i do tego tylko 30 dni gwarancji a w logitechu mam 3 lata
kiedys pracowałem te przy ich serwisie. Pamiętam e te raczej sprzęt był wymieniany niz naprawiany.
Tak czy inaczej dziekuję za rady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum