Czesc moze mnie pamieta z dawnych czasow, wieksza czesc pewnie nie:].
W skrocie:
Godz 23-23:20, dzis, Nowy^ upomina 'zebym opanowal ping' - jak bym w ogole mogl to zrobic[fakt skakal kolo 200], po chwile w ferworze walki dostaje kicka [domyslam sie za ping] i teraz ladnie sie pytam z jakiej paki?
Skoro jest jest zainstalowany plugin ktory kickuje, pow 150 i mnie jakos nie wywalil, wiec czemu on to uczynil
Nie wiem? - moze Nowy^ chcial sie popisac czy zrobic komus miejsce bo oczywiscie ciezko wbic.
Nie gram juz od 3 lat i tak sporadycznie sobie wchodze na fajne mapki i tak pogadac i ogolnie mi to lotto, ale jak pisalem zglaszam dla zasady bo poczulem sie pokrzywdzony!:)
Pozdrowki & Peace!
Ps.kemo -
Sprawdź czy twój post jest zgodny z poniższymi zaleceniami i w razie konieczności edytuj go! Jezeli właśnie złozyłeś skargę na admina pamiętaj: Podaj datę i przyblizoną godzinę zdarzenia,
Podaj nazwę mapy na jakiej zdarzenie miało miejsce,
Podaj swoje STEAM_ID,
Dokładnie opisz zaistaniałą sytuację.
Jezeli właśnie złozyłeś skargę na gracza pamiętaj: Podaj datę i przyblizonę godzinę zdarzenia,
Podaj nazwę mapy na jakiej zdarzenie miało miejsce,
Podaj STEAM_ID gracza na którego składasz skargę,
Jezeli zdarzenie dotyczy posądzenia o czity podaj link do dema i wklej screen statusu,
Dokładnie opisz zaistaniałą sytuację.
Jezeli zamierzasz zabrać głos w dyskusji na temat skargi weż pod uwagę że udział w dyskusji moze brać tylko osoba: Składająca skargę,
Oskarżona,
Która była na serwerze w momencie zdarzenia i chce wnieść do tematu cos nowego,
Admini
Wszystkie inne posty bedą kasowane i nagradzane ostrzeżeniem (3 ostrzezenia i zakaz pisania na forum)
Hej - plugin działa na innej zasadzie - zlicza jakas srednia i wtedy kickuje, jezeli wartosc przekracza okreslony poziom. U niektorych osob, ktorym skacze ping dosc gwałtownie (np z 40 na 200 i spada), ten plugin nie zadziala. Jezeli admin uwaza ze taka osoba utrudnia gre, moze ja kicknac. Wiec moim zdaniem, jezeli lagowales ludziom, Nowy mial wrecz obowiazek to zrobic.
oj Dymek , Nowy Cię skickował a to pech musisz częściej grać tak jak kiedyś:) i załóż dobrego neta nie będzie problemu;) (tutaj wnoszę coś do tematu )
zastanawiam się czy pójdzie ostrzeżenie ale zakładając że właśnie przez zrąbany net nie gram i nie chcę utrudniać gry innym , pewnie byłbym wtedy na serwerze takto muszę się zadowolić postowaniem
pozdrawiam
_________________ Od zmierzchu do świtu pękło kilka kielichów... xD
drina goni kolejny drin a oni siedzieli i pili gin xD
Net mam dobry, dlatego sie dziwilem ze tak skakal. Pewnie jakies mendy osiedlowe cos sciagaly naraz i dlatego przez te 5 min mi chwile poskakal. I oczywscie ktos sie poczul byc super pomocny
Blitz - wlasnie chodzi o to, ze sie utrzymawal pow 150, jeszcze na dodatek 2 dni temu temus tez skakal bardziej i jakos nikt nie wylecial no ale nie wazne
B4rt - nie wiem czy jest sens grac czesciej potem dostane kicka ze sie nie pozegnalem :P
prosze nie osmieszaj sie popisac to sie mozna jakims dobrze zrobionym interesem czy czyms rownie powaznym a nie wywalaniem kogos z serwa - twoj text jest zalosny...
Dymek napisał/a:
czy zrobic komus miejsce bo oczywiscie ciezko wbic.
nigdy czegos takiego nie robilem i nigdy nie zrobie ! - twoje domniemanie jest wyssane z palca.
Dymek napisał/a:
B4rt - nie wiem czy jest sens grac czesciej potem dostane kicka ze sie nie pozegnalem
nie wiem po co te aluzje ? chcesz zrobic z igly widly ? nic zlego cie nie spotkalo a napewno nic zlosliwego z mojej strony.
Blitz napisał/a:
Wiec moim zdaniem, jezeli lagowales ludziom, Nowy mial wrecz obowiazek to zrobic.
dokladnie wlasnie tak bylo koles przeskakiwal co kilka cs'owych metrow i nie dalo sie z nim grac nadmieniam ze sami gracze prosili o wykopanie "zlagowanca" bo utrudnialo im to gre.
nie wiem co chciales osiagnac piszac ta "skarge" i to jescze w taki sposob ?
ja nie urazilem cie w zaden sposob a ty mi tu wyjezdzasz z textami ktore maja pokazac ze tak bardzo cie skrzywdzilem i jestem jakims popisujacym sie szczeniakiem ? ochlon koleszko...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum