Wysłany: Wto 27 Sty, 2009 Kiedy nie ma CS'a czyli gry przeglądarkowe.
Chyba prawie każdy ma czasami wielką chęć pogrania sobie, a np. na kompie nie ma Countera albo jest bardzo słaby. Wtedy z pomocą przychodzą gry przeglądarkowe. W tym temacie zachęcam do wpisywania swoich ulubionych gier przeglądarkowych. Może ja zacznę:
Zasady są proste - chodzi o wzbicie się w powietrze samolocikiem i ostrzał wrogów (chociaż samo sterowanie samolotem jest całkiem trudne).
Sterowanie:
Strzałka w górę - lot/jazda do przodu (jej trzymanie jest niezbędne do lotu).
Strzałka w dół - służy do zatrzymania pojazdu (ogólnie nie zalecam jej używania).
Strzałka w prawo - opuszcza dziób samolociku w dół co pozwala na pikowanie oraz odwrócenie pojazdu.
Strzałka w lewo - podnosi dziób samolotu co również pozwala na odwrócenie pojazdu.
Spacja - strzał (chyba nie muszę tłumaczyć co to )
Porady:
Najprostszą drogą do wystartowania jest trzymanie strzałki w górę oraz strzałki w lewo.
Działko pokładowe to nie AK-47. Najlepiej oddać jeden strzał i skupić się na locie (ostrzegam, przeciwnik strzela b.dobrze).
Raczej lepiej skupić się na locie, niż strzelaniu.
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009
hahaha gralem kiedys w to z 40 min i udalo mi sie tylko 3 samolociki
_________________ "Czy przeszkadza komuś, że ja żyję,
Ile stracą jak przeżyję jeszcze kilka lat ,
Kiedyś skończą się te męki, kiedyś powiem szach mat,
I pokonam moje lęki zachowując się jak kat"
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009
Kuba napisał/a:
Bez sensu gra.. za trudna, pasjans lepszy
Żeby dojść w tym do wprawy to trzeba najpierw ćwiczyć latanie i unikać pocisków wroga. Gra jest trudna, to fakt, ale jak rozwalisz pierwszego to już z górki
Zasady są proste jak konstrukcja czołgu T55. Wybieramy postać i trzymając myszkę ustalamy kierunek i siłę z jaką piłka poleci do bramki. Następnie jako bramkarz musimy bronić strzału kolegi. Wygrywa ten, który będzie miał więcej bramek na koncie.
Wysłany: Sro 28 Sty, 2009
Roman_the napisał/a:
Jaja sobie robisz? CS chodzi na P200 z 80 MB ramu i Voodoo2, więc o czym my mówimy? (ze Steamem gorzej, ale CS to CS
No właśnie, ze steamem gorzej Ja pamiętam, że czasami i 10 minut odpalałem bez rezultatu. A gry przeglądarkowe to głównie zabawa np. w biurze albo u kogoś, kiedy nie ma Countera pod ręką.
Wysłany: Sro 28 Sty, 2009
Jak się było w gim, to się szukało non stop jakichś prostych gierek do których nie trzeba było mieć uprawnień admina i które się mieściły w mniej niż 50 mega
No i graliśmy m. in. w Soldata, RecWara, BZFlaga, Liero, LieroX i jakieś tam inne pierdoły...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum