No znowu mam problem Komputer mi się wyłącza co jakiś czas, czasem odrazu po włączeniu, czasem po 40 minutach. Tzn. nie do końca się wyłącza. Chodzi o to, że ekran robi się czarny, i jest tylko napis "poza zakresem" i trzeba resetować . Wie ktoś o co chodzi?
u mnie obraz robil sie czarny jak zmienialem odswiezanie na takie ktorego nie wytrzymywal monitor ale to odrazu po zmianie sie dzialo a u ciebie co jakis czas i samo z siebie wiec chyba nie o to chodzi
moze jest tak jak kotlet pisze ale szczerze nie mam pojecia
poczekaj moze ktos bedzie wiedzial ocb...
To jeszcze podaj jak masz monitor - bo stawiam ze CRT, a nie LCD i moze po prostu jest problem z za wysokim odswiezaniem jak na ustawiona rozdzielczosc, albo cos w tym stylu.
_________________ Idziemy na WOJNE. Idziemy po Zwyciestwo.
Wiek: 27 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1559 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 12 Mar, 2009
Sprawdz czy karta ci sie nie przegrzewa z powodu syfu albo np plyta
po za tym to mialem takie cos z LCD po tym jak wyciagnalem karte z kompa w celu oczyszczenia ale po paru takich wybrykach z brakiem sygnalu zaczal nagle sam dobrze dzialac
_________________ What does not kill you... makes you stronger.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum