Mój problem polega na tym, że nie mam cii. I wszystko jasne ^^.
A tak poważnie to nie moge wcisnąc "ci" na klawiaturze... wszystkie inne polskie znaki mam ś mogę nawet zrobic xD ale "cii" nie moge i nie wiem dlaczego a powoli mnie to irytuje.HELP!!!
watpie. Poza tym to chyba ctrl+shift. Ale wtedy by nie mial zadnego polskiego znaku, a nie tylko ć. Prawde mowiac na obecna chwile nie mam pomyslu. Zobacz czy przestawiajac klawiature na inny typ polskiego bedziesz mogl gdzies znalezc ć - tzn nie uzywajac kombinacji alt+c tylko wciskajac np " badz \ - juz sam nie wiem pod ktorym to jest.
_________________ Idziemy na WOJNE. Idziemy po Zwyciestwo.
Wysłany: Sro 28 Lut, 2007
Miałem kiedyś podobną akcję. Tego typu rzeczy dzieją się po zainstalowaniu oprogramowania (w moim przypadku było to chyba power dvd). Przypomnij sobie kiedy przestalo ci to działać i co instalowałeś w tamtym okresie. Odinstaluj i powinno wszystko wrócić do normy, a jak nie to odpal przywracanie systemu sprzed daty kiedy "ć" przestało ci działać
Teraz juz wogole mam fajnie.. jak przelaczam pomiedzy polskimi jezykami to na jednym nie mam wogole polskich znakow a nad drugim mam poprzestawiane.. z zamiast y itd
heh albo masz karte graficzna z serii ATI Radeon XXXX i zainstlowales oprogramowanie sterujace karta graficzna to tez takie cos miże ci sie dziać że nie masz "ć"
sytuacjia na obecną chwile wyglada tak ze nie mam cii i rzy ^^ cały czas coś mi się przestawia... samo!!!.. chyba mi kom oszalał raz pisze coś i jest y drugi raz w tym miejscu jest z, raz mam polskie znaki raz nie... ale cii to jeszcze u siebie nie widziałem ^^
właśnie odkryłem, ze jak włączyłem sobie na pasku zadań opcje językowe gdzie jest znaczek "PL" lub "EN" to gdy zmieniam na "PL' i klikne w okienko gadu zmienia mi się na "EN" ale jak pisze tutaj jest normalnie... no i o co chodzi ? :]
może poprostu zadam pytanie... Co zrobic żeby język sam się nie przestawiał, dlaczego jak pisze na gadu to przestawia mi się na "EN" i gdzie się podziało "ci" ?
po wciśnięciu alt+shift zmienia się pomiędzy polski(214) a polski(programisty) niestety mi się zmienia samo kiedy chce i jak chce dlatego za nim coś napisze muszę wciskać tą kombinacje... oooooo mam ć YEAH!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum