Wysłany: Sob 01 Gru, 2007 Steam Friends problem ;x
witam, hi ;*
zwracam się do Was z prośbą, może jest to błaha sprawa, ale drażni mnie niesamowicie Otóż od czasu do czasu jak wchodzę na Znajomych na Steamie wyświetla mi się, że nie posiadam żadnych...Gdy wpiszę nick jakiejś osoby to jest napisane, że jest już na liście i dopiero wtedy się pojawia. Po zrestartowaniu Steama znowu nikogo ni ma ;x
Ktoś wie czy może to być wywołane? ^^
Aha i jeszcze jedno - od czasu do czasu jak piszę coś na klawiaturze i używam polskich znaków to nagle zamykają mi się wszystkie działające aplikacje. Ale tylko gdy używam polskich znaków. Wie ktoś co to za syf?
heh wlasnie caly wieczor katuje "Empty walls" - jakie to zajebiste :]
a co problemu to czy masz jakies panele do obslugi karty muzycznej, drukarki, skanera czy jakiegokolwiek innego dodatkowego urzadzenia typu aparat fotograficzny etc. Jak tak to sprawdz czy nie ma tam jakis glupich bindow - mialem cos takiego na laptopie tzn wieszal mi sie losowo wybrany program gdy wciskalem kombinacje polskich liter. Okazalo sie ze byly takie bindy w programie do obslugi zintegrowanej grafiki. Bind wykonywal sie dwukrotnie np w wordzie i programie co powodowalo critical error. To nie jest takie rzadkie wcale :]
add
zanalzlem cos takiego - ladniej napisane
Cytat:
14. Źle funkcjonujące klawisze klawiatury - złe znaki i zmieniający się układ klawiatury.
a.) Pierwsze co robimy to usuwamy nieużywane układy klawiatur. W tym celu przechodzimy do "Panelu Sterowania" następnie "Opcje regionalne i językowe". Przechodzimy na zakładkę "Języki" i klikamy na "Szczegóły...". Z listy "Zainstalowane usługi" usuwamy wszystkie klawiatury prócz "Polska (programisty)"! Wyżej w "Jżeyk domyślny" zaznaczamy "Polski - Polski (programisty)".
b.) W powyższym oknie poniżej "Zainstalowanych usług" widziamy przycisk "Ustawienia klawiszy...". Jeśli jest on aktywny to klikamy i odznaczamy dwa ptaszki na górze - "Przełącz języki" i "Przełącz układy klawiatury".
c.) Brak polskich liter pod klawiszami Alt+literka spowodowane może być zainstalowaniem programu, który używa takiej kombinacji klawiszy jako jeden z własnych skrótów klawiszowych. Dlatego też warto wyłączać w opcjach programów funkcję "Key shortcuts" lub podobnie brzmiących nazw ("HotKeys"). Najczęstsze problemy spotykamy po zainstalowaniu programów lub usług t.j.: sterownik karty graficznej Intela, sterownik karty graficznej ATI, TweakRAM, WinDVD, TuneUp. Jeśli problemy z PL literami diakrytycznymi występują w Internet Explorerze - proponuję odinstalować pasek Google Toolbar (jeśli owy istnieje!).
heh wlasnie caly wieczor katuje "Empty walls" - jakie to zajebiste :]
Milo slyszec ze komus sie podoba ;] generalnie na plycie ma jeszcze lepsze kawalki wiec jak bdziesz mial ochote to polecam
a wracajac do problemu to dzieje mi sie to tylko przy pisaniu, gdziekolwiek, a z uruchomionych programow mam AQQ, Steam, avasta i przyspieszacza RAM-u i aplikację w której pisze (Opera, Outlook Express, nawet Notatnik), problem pojawil sie od pewnego czasu, a wlaczone jest zawsze to samo...no ale posprawdzalem, nic z tego ;/ i tak dzieki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum