Zakładam nowy temat ponieważ nie chcę odgrzewać starego a poza tym mogłoby się to spotkać z mniejszą reakcją :-]
Przechodząc do sedna sprawy mamy już ponad dwa miesiące z obecnym MC i chyba przyszła pora na zmiany , jest co prawda prawie połowa miesiąca ale poprzednia ankieta także odbyła się w okolicach środka miesiąca
W szczególności chciałbym zaapelować o pozytywną reakcję ze strony "wyższych władz"
Piszę ten temat również dlatego , że gehenna z mapą rats trwa ( bardzo nie wielu graczy lubi tą mapę ) . Ostatnio jestem świadkiem wydarzeń na ratsie przy częstej nieobecności admina tj: nagminne korzystanie z bug spraya na respie CT , jest to niezmiernie wkurzające ponieważ podczas nieobecności admina na serwerze gracze ( zwłaszcza nowi ) nadużywają spraya co spotyka się prawie za każdym razem z potępieniem owego czynu przez resztę teamu CT ( umiera kilku ct , więc reakcje są usprawiedliwione ) . Jeszcze raz proszę o jak najszybsze rozpatrzenie prośby o rozpisanie nowej ankiety ( zdaję się , że zajmuję się tym Lynx ;p ) .
No można coś nowego już zapodać a jako że już święta idą no mapa ze śniegiem (którego u nas zawsze nie ma na czas) może sie przydać w postaci Survivor . Do wyboru można też dawno tu nie grany Storm i w sumie Office dobrze też ze śniegiem by się przydał
Witam. Apeluję o usunięcie z MC mapy de_rats_1337. Pomijam fakt grywalności bo ja tam mogę grać na wszystkim, tylko wkurzające jest jak mnie albo innych graczy samo zabija na początku rundy.
Luxor z Ciebie już nie trzeba robić mapy bo Ty już jesteś mapą :-] I do tego całkiem niezłą taką w egipskim klimacie A co do rats to już pisałem w temacie o MC ale z tego co widzę nic się nie zmienia...
Wiek: 35 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1351 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 19 Lis, 2008
Widze ze osoby ktore sie zobowiazaly do robienia glosowania na MC maja juz to gdzies to moze dodamy mapchaooser 4 i bedziemy sami glosowac mapy ??? przy zablokowanych np ostatnich 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum