Wiek: 35 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1351 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 02 Lis, 2008
kemoiz napisał/a:
IMO 2 taki sam serwer w jednej spolecznosci to troche marnotrawstwo, wolalbym jakas odskocznie nastawiana bardziej na fun (mapy, tryby). Ale jak rozumiem to US bardziej decyduje i mam nadzieje, ze przekazanie serwer Mostowiakom to nie tylko zabieg marketingowy polegajacy na dosc popularnej nazwie dla 1.6 i nasze zdanie bedzie brane pod uwage.
To nie jest zabieg marketingowy .... jak narazie to m i luke przekazali mi serwer i dali wolna reke..... a ja nie lubie map 4 fun
IMO 2 taki sam serwer w jednej spolecznosci to troche marnotrawstwo, wolalbym jakas odskocznie nastawiana bardziej na fun (mapy, tryby). Ale jak rozumiem to US bardziej decyduje i mam nadzieje, ze przekazanie serwer Mostowiakom to nie tylko zabieg marketingowy polegajacy na dosc popularnej nazwie dla 1.6 i nasze zdanie bedzie brane pod uwage.
To nie jest zabieg marketingowy .... jak narazie to m i luke przekazali mi serwer i dali wolna reke..... a ja nie lubie map 4 fun
Hihi Witam Wszystkich :* , widze ze sie budujecie ja jestem jednym z @ na uS-ach a jak wiecie kiedys sie grywało u was ^^ zapraszamy do nas i pozdrawiam
w ramach US mamy rozne mody jesli komus sie nudzi zwykle ffa
jest diablo, bf2(bez mocy sa odznaki, medale), byl i DM ale niestety jeszcze go nei zreanimowalismy. Jesli ktos ma ochote pograc na ktoryms z tych modow to zapraszamy . Co do serwera zwiazanego z MOST ja bym wolala zeby byl raczej utrzymany w klimacie pierwszego gdzie gra zdecydowanie stala ekipa dosc rozsadnych doroslych ludzi ceniacych team play nad pluginki, napisiki, upiekniacze itd.
Ale oczywiscie kazde zdanie bedziemy brac pod uwage
PS. Arek twoje zadnie jest takie: teorie zmaniniamy w praktyke no odkurzaj sluchawki, myszke, cfg do dziela chcemy Cie zobaczyc na serwerze
Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2004 Posty: 1213 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 04 Lis, 2008
Mad Oral napisał/a:
arek ma dozywotni szlaban na cs'a od zony btw areczku pozdrowienia dla malzonki
To nawet nie tak, jak mieszkalismy w kawalerce to napierdzielalem po nockach i malzonka sie wkurzala. A teraz jak mam warunki i moglbym to jakos juz mi sie nie chce.
m - a skad Ty własciwie wiesz jak mam na imie? To scisle tajne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum