Wysłany: Pią 07 Lis, 2008
Mozna
Tylko hlstats działał bodajże od 2,3 osób na serwie... Więc mnie hejt błagał, żebym wszedł na serwa i co 170 sek sie ruszał, żeby nie kiknelo za afk
Wiek: 35 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1351 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 09 Lis, 2008
Tak aby rozruszac serwer zamias MC na serwerze Mostownia @ UniversalSoldiers bedzie mapchooser z nominacjami, ale zeby nie bylo grane nonstop d2 5 ostatnio granych map nie bedzie bralo udzialu w glosowaniu tak wiec moze kos ma pomysl na fajny mappack z roznymi mapami wtedy mozna bedzie wszystko zagrac
Mysle jeszcze ze moze by statsy uruchomic.. ale nie wiem czy sie uda:P
Statystyki rzecz jasna pomysł dobry ale może nie w postaci statystyk na www tylko np : top 15 i ranking na serwerze ( na wielu serwerach się sprawdza ) i z pewnością więcej osób będzie grało ponieważ stwarza to pewną rywalizację lub też po prostu cieszy :-]
Statystyki rzecz jasna pomysł dobry ale może nie w postaci statystyk na www tylko np : top 15 i ranking na serwerze ( na wielu serwerach się sprawdza ) i z pewnością więcej osób będzie grało ponieważ stwarza to pewną rywalizację lub też po prostu cieszy :-]
akurat ten rank na serwie, ktory pokazuje np. top15 za pomocą komendy /top15 jest totalnie beznadziejny, bo pokazuje tylko i wyłacznie różnice miedzy fragami a deathsami .. jaki to ma sens ?
hlstats rulez . ale problemowy jest kiedys fajnie śmigał, szkoda ze juz nie ma go ..
ech dybek dybek ja tylko dałem propozycję , to nie zależy ode mnie co i w jakiej postaci na serwerze będzie ale pomysły zawsze mogą się przydać ( zawsze można wprowadzić ten ranking bez top15 i też nic się nie stanie ) . Co do hlstats faktycznie dobrze było gdy działały ..
Nie no nie jest to samo , wprowadzić /rank na serwerze bez /top15 .. chociaż równie dobrze można hlstats czy coś w tym stylu ...
nadal twierdze ze to jest to samo naliczanie ... tzn. naliczanie .. w tym rankingu nic sie nie dzieje, im wieksza roznica fraga od śmierci, tym jesteś wyżej a jak juz jest wrzucony taki syf to i top15 wcale nie przeszkadza, kwestia tego ze to w ogole nie ma sensu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum