dzięki zaangażowaniu oraz wsparciu finansowemu małej i luka - wiernych graczy naszego serwera, którzy nadto zaufali i powierzyli nam opiekę nad serwerem (za co dziękujemy) mam przyjemność przedstawić drugie dziecko społeczności Mostowiaków:
91.204.163.115:27015 Mostownia @ UniversalSoldiersDodaj do HLSW
Serwer jest na razie w fazie testów, tak więc zapraszamy do gry - stwórzmy tam atmosferę taką jak na zasłużonej jedynce :]
Wszelkie sprawy odnośnie przyznania adminów, map i ustawień będziemy ustalać systematycznie.
Pewne jest, że adminy z MOSTOWNI się nie przepisują, a adminami na nowym serwerze mogą zostać jedynie jego stali bywalcy.
Tak więc do zobaczenia - i radujcie się, bo miejmy nadzieje koniec z wbijaniem po 40 minut na serwer :]
m napisał/a:
Arku teoretycznie zatem mozesz dostac admina hahahha
To by było za proste. Wymyslcie mi jakies zadanie. Zebym wszedł na drzewo lub zrobił fikołka. Bo inaczej pojdzie fama ze u Was to kolesiostwo kumoterstwo korupcja lub inny nepotyzm ( bo my tu jak rodzina A co to za rodzina jak brat siostry nie wyd... Ale nie o tym chciałem
Wysłany: Sob 01 Lis, 2008
IMO 2 taki sam serwer w jednej spolecznosci to troche marnotrawstwo, wolalbym jakas odskocznie nastawiana bardziej na fun (mapy, tryby). Ale jak rozumiem to US bardziej decyduje i mam nadzieje, ze przekazanie serwer Mostowiakom to nie tylko zabieg marketingowy polegajacy na dosc popularnej nazwie dla 1.6 i nasze zdanie bedzie brane pod uwage.
Wysłany: Sob 01 Lis, 2008
Fajnie by bylo jakby ten 2 server byl np DM kazdy na kazdego...
_________________ "Czy przeszkadza komuś, że ja żyję,
Ile stracą jak przeżyję jeszcze kilka lat ,
Kiedyś skończą się te męki, kiedyś powiem szach mat,
I pokonam moje lęki zachowując się jak kat"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum