Havier mam tylko pytanko male. 50zl + 10zl za 100 kulek to bardzo malo - na pewno nie widzialem niczego tanszego - stad moja obawa, ze markery beda raczej albo bardzo zuzyte, albo bardzo kiepskie (oczywiscie nie chce narzekac ale.... ). Przy bardzo slabych markerach zabawa zaczyna cie ostro wkurzac, gdy z 4 metrow nie mozesz wpakowac gosciow kulki w tylek bo go wszystkie omijaja.
Czy wiesz cos na temat sprzetu ktorym bedziemy sie poslugiwac? Nie chodzi mi o model, cisnienie i jakiekolwiek inne parametry bo zaden ze mnie specjalista, ale czy wiesz ze markery sa wporzo i dobrze strzelaja?
Wysłany: Pon 21 Sie, 2006
Powtarzam WSTEPNT TERMIN TO WIECZOR/NOCKA Z 8 na 9 WRZESNIA
no wiec tak.
za 50 zl mamy:
mundur, kask, markera, 100 kulek.
za 10 zl mamy dodatkowe 100 kulek
markery sa dobre (moim skromnym zdaniem laika) sa to nowe markery czyszczyone po kazdej waleczce. hale mozna zarezerwowac od 10 osob wzwyz. jutro bede, to sie dogadam co i jak, mozliwe ze z racji tego ze im robilem przysluge, bede mial jakies rabaty.. ja strzelalem takim markerem (dali mi na chwile) to z odleglosci ok 50 m trafialem w dziure o wielkosci ok 0,5 m x 0,5 m
aktualna lista wyglada tak:
Kod:
-Havier - dostosuje sie
-Hiena - bd
-Kolega hieny - bd
-Diablo - po 30 sierpnia
-Velture - do konca wrzesnia
-Buhh^
-Jestem lama :D
-Guzek
-Schmier
-Lynx
-------------------------------------------
-Styga/Molka
-Majku - koncowka sierpnia
-Kemoiz - po 2 wrzesnia
-Coen - po 10 wrzesnia
-Czosnek - bd
-Niki - bd
bierzcie ze soba znajomych, bo z tego co narazie widac, to nie ma skladu...
w otwor 0.5x0.5m z 50 metrow to sa super celne. Ale cos czuje ze to nie bylo 50 metrow bo to tak naprawde blisko nie jest. No ale jezeli ogolnie kulka leci prosto to fajno.
Chyba lista powinna byc uzupelniona o Schmiera bo cos tam baknal w jednym poscie "obecny" - Lynx pewno tez takiej okazji nie przepusci wiec 10 osob chyba bedzie.
Jest szansa ze bedzie jedna badz dwie osoby z mojej pracy. To tez potwierdze oczywiscie.
Wiek: 27 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1559 Skąd: Warszawa
Nie no ja na bank bede tak ja napisal guzek ofkoz nie ma nigdy 100 proc wiec na 95
A co do listy to cos czuje sie jeszcze powiekszy
Squad bedzie
Jednak mysle ze najlepsza zabawa to jest tak od parunastu osob do 20
Zobaczymy bedzie dobrze
_________________ What does not kill you... makes you stronger.
no nie wiem jaki jest max. Jak napisales zeby zapraszac ludzi to ja mam juz 3 z pracy (jeszcze nie na 100% ale w ciagu kilku dni potwierdza) wiec jak wszystko wypali to jest nas juz 13. Wydaje mi sie ze na pewno ktos sie jeszcze znajdzie - szkoda by taka okazje przegapic.
JA narazie nie chce nikogo od siebie zalatwiac bo nie wiem ilu od nas bedzie a fajnie by bylo jakby wiekszosc byla "inetranutow" skoro juz w tym kierunku robimy spotkanie
Wstrzymam sie z zapraszaniem ludzi od siebie jeszcze pare dni zobacze czy ktos sie jeszcze zglosi
Guzek napisał/a:
w otwor 0.5x0.5m z 50 metrow to sa super celne. Ale cos czuje ze to nie bylo 50 metrow bo to tak naprawde blisko nie jest. No ale jezeli ogolnie kulka leci prosto to fajno.
Chyba lista powinna byc uzupelniona o Schmiera bo cos tam baknal w jednym poscie "obecny" - Lynx pewno tez takiej okazji nie przepusci wiec 10 osob chyba bedzie.
Jest szansa ze bedzie jedna badz dwie osoby z mojej pracy. To tez potwierdze oczywiscie.
no to w takim razie jakis lepszy mi musieli dac, bo tam jak mowie 40-50 metrow jest spokojnie. jezeli ktos chce to moze tam jutro ze mna podjechac, tzn mozemy sie gdzies przy MWP umowic, bo ja komunikacja wiejska jezdze, ew rowerkiem
Moze ja bym sie skusil podkoczyc gdzies rowerkiem
Mam jutro wolne i moglbym wygospodarowac ze 2-3 godzinki miedzy zajeciami domowymi
Moze schmierka by sie wyciagnelo
Odezwij sie do mnie na gg 4603516 to sie jakos ustawimy, chetnie zobacze to miejsce i od zaru ciebie LIVE
Powiem tak, ze ja bede na 100 ;] I tylko nie wiem jak z moja kobieta bo tez by chciala przyjechac. Rozmawialem z Lynxem i nie pamietam jak on sie na to zapatruje czy da rade przenocowac mnie + 1 osobe.. jesli nie da to jestem sam, jesli da i nie bedzie problemu jestem z kobieta swoja .....
Lynx, Guzek i resszta ekipy bo jak wiadomo w Krakowie raz na pol roku jest takie wieksze spotkanie z paintballem, gokartami itp. wiec moze wtedy by sie to wszystko zorganizowalo... z tego co mi wiadomo to ma byc jakos w pazdzierniku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum