Wysłany: Czw 17 Sie, 2006 ogolnoswiatowa zbiorka na spotkanie wodkowo strzelajace sie
Witam :)jak juz niektorzy zauwazyli w innym topiku rzucilem propozycje wspolnego spotkania sie, postrzelania w paintballa i napicia sie czegos smakowitego ;] Z mojej strony wyglada to tak ze moge ustawic jakis dogodny dla wszystkich termin.Potem bysmy sie ustawili w wybranym miejscu, tak zeby byc na hali wraz z zaopatrzeniem ok godziny 22-23. cena strzelania (ubranie+100 kulek) wynosi 50zl + 10 zl za kazde nastepne 100 kulek. Przy okazji moge zalatwic taniej, o ile dobrze pamietam, bialoruska DOBRA wodke (znajomy jest spedytorem, nie zadna meta marki Pan Wladek spod 7). Nie mam pojecia jakie sa koszty strzelania sie gdzie indziej, jak juz pisalem, robie zlecenie wlascicielom i wiem tyle co napisalem. na miejscu sa 2 hale, jedna rozlegla, z dwoma poziomami i jakimis zakamarkami, a druga do speedballa (pole o wyznaczonej powierzchni z rozstawionymi nadmuchanymi przeszkodami), do siedzenia z tego co widzialem cos sie znajdzie, nie wiem jak z muzyka, wc tez jest (nie oczekujcie za duzo, wszystko jest jeszcze w fazie remontu). uprzedzajac pytania, jezeli dojdzie to do skutku to bede pierwszy raz w zyciu gral w paintballa, mysle ze jak bedzie wiecej ludu to moze beda jakies znizki. Wszytskie uwagi i zgloszenia prosze pisac na forum mostu pod tym adresem. http://cs.livenet.pl/most...p?p=11047#11047
mam nadzieje, ze wszystko w miare zrozumiale napisalem
Wysłany: Czw 17 Sie, 2006
tak to jest dokladnie ta hala, hala chlopakow z fragworks czy jakos tak ;] bardzo klimatycznie tam jest i za jkis czas ma byc jeszcze pub :] mozesz dac jeszcze zdjecia ze speedballa;) jak cos to ja tam powinienem byc na dniach to zrobie wiecej fotek.
aaa no i tak zeby do gry bylo pare osob, a reszt amoze przyjsc po prostu na spotkanko ;] prosze zeby wszyscy pisali dogodne dla nich terminy:] Miejsce spotkania to Warszawa, jak by ktos nie wiedzial
WSTEPNY TERMIN TO WIECZOR Z 8 NA 9 WRZESNIA!!
Kod:
-havier - dostosuje sie
-hiena - bd
-kolega hieny - bd
-diablo - po 30 sierpnia
-velture - do konca wrzesnia
-Buhh^
-Jestem lama :D
-------------------------------------------
-LynX
-majku - koncowka sierpnia
-kemoiz - po 2 wrzesnia
-coen - po 10 wrzesnia
-czosnek - bd
-niki - bd
jest to wstepna lista, pod kreka osoby ktore nie sa pewne. dla osob ktore sie zniechecily "ruska wodka" mowie ze to byla tylko propozycja i nie jest to zadna metowa, ani spiryt z baku samochodu od miszy ze stadionu. osoby o ktorych zapomnialem z jakis powodow proszone sa o kontakt tu, na pw lub gg.
Wiek: 35 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1173 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 18 Sie, 2006
ja sie raczej dostosuje
to ma byc wieczorem grane ?? tam ktos bnedzie bo taki erzeczy raczej w ciagu dnbia sie ustawia
postaram sie dostosowac
moja pani jest w brzemienna i poprostu jestem uzalezniony od jej humorow ale raczej nie powinno byc problemow najwyzej ja ze soba wezme
mam nadzieje ze styga i bork sie beda pisali bo inaczej to jedyny taki stary bede
_________________ Niech Wam ziemia lekka bedzie
itd itp bla bla:-)
Wysłany: Pią 18 Sie, 2006
pozniej Was dopisze do listy poki co bede mial w miare ogreaniczony dostep do internetu - plyta glowna poszla mi sie kochac i mam nadzieje ze uda mi sie ja pchnac na gwarancje... hienka, a co z Twoim kompanem? tak, beda sie nami opiekowac dopoki bedziemy sie strzelac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum