Wiek: 27 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1559 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 03 Paź, 2006
Ja biere pincet
Let's Rock !!!!!
Co do picia jeszcze nie wiem bo na next day mam szkole na 10ta wiec moze zakoncze na jakims piffku. Zobace jeszcze.
Co do grilla niew wiem czy nie latwiej jednak by bylo poprostu zamowic dagrasso pare sztuk pizz kto tam bedzie chcial i tyle
Pozdro
_________________ What does not kill you... makes you stronger.
Wysłany: Sro 04 Paź, 2006
Schmier napisał/a:
Szkoda, przynajmniej bedzie rowno 15 osob - 3 x 5 Havier, na miejscu 100 kulek jest po 10 zl, tak?
kurwcze.. wlasnie dostalem telefon ze szef mu kogos wpieprzyl na godzine 19 na sobote... niestety chyba trzbea bedzie wszystko odowlac, bo Ci ludzie moga byc tam godzine, a moga i 3.. sorry wszystkich bardzo, do osob od ktorych mam kase odezwe sie jeszcze dzis jak ja oddac.. chyba ze sie stykniemy w sobote i pojdziemy gdzies do pubu i wtedy oddam. Michal proponoal zeby wszystko przelozyc na za tydzien, ja powiedzialem ze nie mam pojecia co i jak w tej sytuacji i poki co podziekowalem mu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum