Wysłany: Sro 13 Wrz, 2006 paintball part 2
Witajcie
Bylem dzisiaj na 8 pietrze luksusowej willi na tylach muzeum powstania warszawskiego, gdzie miesci sie speedball Gadalem z osoba ktora to prowadzi (lynx wczesniej tez z nim gadal) i okazalo sie, ze to nie pierwszy raz kiedy tamci z paintballa zwyczajnego robia jakies krzywe akcje, dlatego miedzy innymi z nimi nie gra w druzynie i nie zyje z nimi najlepiej. W ogole okazalo sie, ze moglismy wejsc na speedballa za doplata ok +/- 20 zl, o czym powiedziano mi ze nie ma takiej opcji. No ale do rzeczy. Gadalem z Michalem (bo tak nazywa sie chlopak ktory to prowadzi) i powiedzial, ze nie ma problemu zebysmy wpadli i sie tam u niego postrzelali. Sprawa wyglada nastepujaco, tak jak Borki sugerowal, mozemy przyniesc swoje kulki, malo tego M. moze zalatwic je taniej od producenta, albo dac namiary na sklepy. Rozmawialem z nim i mozemy sie tak dogadac, ze damy mu na wejsciu 50-60 zl od osoby, on nam da markery i ubior, a strzelamy z wlasnych kulek ile chcemy.
Na polu gra sie 5na5, ze zrobieniem grilla nie bedzie problemow (jak nie bedzie chetnych moge sie zajac kielbaskami ), ale jest jeden feler - z tego co WIDZIALEM, nie ma gdzie usiasc. Pole do strzelania jest oswietlone halogenami, nie ma zadnych ciemnic jak poprzendio. Pisze sie ktos wstepnie? Beda chetni? Na zachete daje zdjecia. Zeby nie bylo - nie jest to jakikolwiek lobbing z mojej strony, po prostu chcial bym sie zrewanzowac za imho nie dokonca udane strzelanie. tutaj nie bedzie problemu, ze ktos sie do nas chce dolaczyc, jestesmy tylko my na hali.
Wysłany: Sro 13 Wrz, 2006
ooosz fak ... juz to kocham ;] Hav oczywiscie ze ja jestem chetny ;]
I jeszcze tylko mala sprawa. Jak to wyglada cenowo. Dowiedz sie po ile ma te kulki bo np w lodzi moge sobie kupic 2000szt po 140zl - sa to kulki treningowe wiec taniocha.. inne mi nie potrzebne ;] Moze ma taniej ...
Jesli chodzi o termin to kazdy piatek/sobota od 1 pazdziernika ;]
Wiek: 27 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1559 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 14 Wrz, 2006
Ten koleszka od razu sprawial wrazenie powazniejszego
Dla mnie fajny pomysl tylko jesli w dany weekend nie bede mial szkoly to pewnie sie bede pisal.
Ja jeszcze planuje wypad tam na dolne pieterko z ludzmi odemnie z firmy, wiec zobacze zeby to sie nie zlalo i zebym dal rade finansowo
P.S. Havier faktycznie dobrze napisal
EDIT Tylko mysle ze nei bedzie to mialo sensu jak kazdy wezmie po 2 znajomych bo nagle opkaze sie ze jest tyle druzyn ze rotacja drwa np 1h
_________________ What does not kill you... makes you stronger.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum