Mam taki problem. Od paru dni na moscie mam ping ~110.
Dziwne ze tylko na tym serwerze. Takie same problemy ma [TREPY]Kov.
Wiecie czym moze to byc spowodowane obydwaj mam chello.
Do tej pory czasami mialem nawet <20 ping.
Prosze was o rade. Z góry dzieki
Wiek: 28 Dołączył: 23 Maj 2004 Posty: 1065 Skąd: warszawa
Wysłany: Pon 18 Lut, 2008
ok a ja mam inne pytanie
moj kumpel mieszka w Szkocji i ma tam jakis przyzwoity net (pewnie ponad 10mb) na mostowni ma okrutnie wielgachny ping. Czy to przez odleglosc (mnie osobiscie wydaje sie ze to jednak nie jest jakos super daleko) a moze musi cos lepiej pousawiac itd pisze w jego imieniu moze cos pomozecie
Wysłany: Pon 18 Lut, 2008
sprawdzcie sobie w hlsw gdzie wam pinguje i tyle. Mad odleglosc raczej nie ma znaczenia, tylko ktoredy sie z polska laczy. tez moze sobie sprawdzic to w opcji trace route w HLSW ale nic raczej na ping nie poradzi.
moj kumpel mieszka w Szkocji i ma tam jakis przyzwoity net (pewnie ponad 10mb) na mostowni ma okrutnie wielgachny ping. Czy to przez odleglosc (mnie osobiscie wydaje sie ze to jednak nie jest jakos super daleko) a moze musi cos lepiej pousawiac itd pisze w jego imieniu moze cos pomozecie
thnx
kwestia jak opisal kemo. Murzyn, neon i Ugandus graja z GB i pingi maja znosne w granicach 70-80
Witam,
W ostatnim czasie pingi na serwerze staly sie porazka nie wiem czy tylko u mnie ale zauwazylem ze uwiekszosci co posiadaja neostrade. Nie wiem czy to jest wina serwera czy laczy? Mam neo 512 poprzednio moje pingi to 20-50 a teraz 60 - 170.
Pozdr BLooD9
Ja gram na Neo 1mb i pingi zawsze mam niskie 20-50. Nie wiem co to choke czy loss, mam 0, 0, więc chyba jednak coś z waszymi łączami albo ustawieniami w samym konfigu... innego wytłumaczenia nie znajduję.
Wysłany: Sro 27 Sie, 2008
Elo też mam problem z pingiem od wczoraj. zaczęło się od tego kiedy zrobiłem format kompa, zainstalowałem od nowa steama i resztę. Wbijam na mostownie i jest ok ping miedzy 10 20 jak było wcześniej, ale nagle gdy inni zaczynają rozmawiać przez mikrofon ping się wścieka i skacze az pod 200, cala gra zaczyna rwać. Wiecie może jak temu zaradzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum