Wysłany: Pią 15 Gru, 2006
There is currently a wide spread power outage in Bellevue/Seattle impacting Steam Server availability. Unfortunately ETA for when the power will be restored is unknown as the power company will only work on restoring it once the storm has eased and the high winds have died down.
Any issues you are experiencing with connecting to Steam are only temporary, as this isn't an end-user issue.
Please check this Forum or Steam News for further updates.
Wiek: 22 Dołączył: 08 Sie 2006 Posty: 138 Skąd: Wieliczka
Wysłany: Pią 15 Gru, 2006
Nie wpadajcie w panikę po nieudolnych próbach połączenia się ze Steam'em. Problem nie leży po Waszej stronie, lecz zupełnie w innym miejscu, bo aż w Stanach Zjednoczonych. W Seattle bowiem panują bardzo złe warunki atmosferyczne, w związku z czym Valve ma poważne problemy ze swoimi serwerami. Należy cierpliwie czekać na więcej informacji, które umieszczone będą na oficjalnej stronie
_________________ co wypijesz to wypocisz ,
co Cie nie zabije to wzmocni ...
Nareszcie ktos madrze gada i wie do czego sluzy forum. Modom w sumie na reke jak nikt nic nie pisze bo nie musza nic robic. Ale forum jest do tego zeby sobie pogadac
Mam nadzieje ze do jutra naprawia problem z servem i bedzie mozna troche pograc, bo zycie bez csa to nie to samo
_________________ Lamic kazdy moze,
troche lepiej lub troche gorzej
wgrał mi sie cpl_fire2 i nie moge wejsc na serwer. wyswietla mi sie napis: could not connet to server. na inne serwery wchodze. moze jakis blad jest w mapce????
wgrał mi sie cpl_fire2 i nie moge wejsc na serwer. wyswietla mi sie napis: could not connet to server. na inne serwery wchodze. moze jakis blad jest w mapce????
(nikt cie nie lubi i to jest tylko taka przykrywka ten blad a tak naprawde to ejst ban )
a tak na serio jak nie macie mapki a sciagnieta z serwera jest nie taka (choc nie powinno tak byc to zdarza sie) to polecam poszukac w necie mapki wkleic i po problemie
a u mnie jest napisane ze serwery sa zbyt zajete zeby mnie przyjac i ze mam sprubowac za kilka minut, albo ze sa konfigurowane, poaz tym cos mi sie sciaga update jakis z tym ze juz kilka godzin stoi na 3 %. nie wie ktos jak to naprawic? reinstal steam nie pomogl jakby ktos mial jakis pomysl to bardzo prosze pomocyyyyyy. pozdro
Wiek: 32 Dołączył: 15 Mar 2004 Posty: 1218 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 14 Lip, 2007
Nie mam pojęcia ale ja w takim wypadku skopiowalbym sobie pliki konfiguracyjne (config commandmenu logo itd) wywalil steama i zainstalowal od nowa sciagajac gierki z sieci. Lub poczekal bo spora czesc problemow ze steamem ma to do siebie ze sama sie rozwiazuje (lub po kolejnym updacie)
lub to:
http://forums.steampowere...ad.php?t=563410 http://forums.steampowere...ad.php?t=555967
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum