Mam taki maly dylemat , chcial bym sobie kupic PS3 , lecz niewiem ktory model wybrac ...
ten fat czy slim. Z tego co pamietam i mi wiadomo to PS2 Slim byla wadliwym modelem , czy zna sie ktos na tyle zeby mi powiedziec cos na temat tej PS3 Slim , czy jest tak samo jak z jej poprzedniczka PS2 Slim.
Ja się nawet dołączę do tematu, bo też chciałem zakupić właśnie PS3. Trochę już grzebałem po sieci, i nie znalazłem specjalnych narzekań na slima - chyba tylko to, że wygląda gorzej od zwykłych. Dodatkowo z tego co pamiętam slim ma wifi, a reszta nie wiem - ale te info muszę jeszcze zweryfikować.
Najtaniej jak znalazłem to 1200 w sklepie interneteowym i 1169 na allegro.
_________________ Idziemy na WOJNE. Idziemy po Zwyciestwo.
Dzieki romek za ta stronke widze ze z wlaczaniem i z filmami PS3 Fat wygrywa , gozej raczej z wczytywaniem gierek.
Ale po glebszym rozkminianiu doszedlem do wniosku ze wezme raczej grubasa , niewiem czemu ale wydaje mi sie byc bardziej stabilniejszy i mocniejszy od slim'a.
Wyczytalem gdzies rowniez ze ma leprzy i mocniejszy procesor , przycieli na cenie wiedz dali tansze podzespoly .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum