Wysłany: Sro 06 Sty, 2010
Widze tutaj życie:)
Wiem, że kwestia już wyjaśniona, ale też się chciałem odnieść mimo, iż z lekkim spóźnieniem... Podzielam zdanie Blondi co do najlepszych adminów Moim zdaniem Gryf i Proto robią świetną robote. Ja gram często o niestandardowych porach i wtedy tylko ich można spotkać.
Druga kwestia..
Nie sądziłem, że będę miał na to czas, dlatego nigdy o admina się nie ubiegałem, ale ostatnimi czasy mam go sporo, a wobec tego, że gram często o dziwnych porach chciałem zgłosić swoją kandydaturę na stróża porządku.
Wiem, że to nie czas i zawsze będzie miała miejsce sytuacja, gdy serwer będzie bez admina, sygnalizuje tylko swoją kandydaturę
Doświadczenie mam, bo spory czas adminowałem na ATP
Jak pomysł jest bezczelny, to rzućcie informacją, kiedy jakiś nabór
Wiek: 44 Dołączył: 15 Mar 2004 Posty: 1222 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 07 Sty, 2010
Mamy w planach cykliczne przyznawanie adminow dla osob najczesciej grajacych na serwie. Czas gry byłby brany ze statystyk. Jak sie sytuacja wyklaruje - damy znać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum