Wiek: 47 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1179 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 21 Lis, 2009
kemoiz napisał/a:
Hiena napisał/a:
kemoiz
chyba trzeba uczyc
gram na aztecu u siebie i nie mam najmniejszych problemów.
niezaleznie czy jest to od Pawła czy na własnym łączu
jest to jedna z moich ulubionych map i nie miewałem nigdy z nia problemów.
Tylko, ze ja mowie o czyms bardziej złożonym niz wlasne fpsy...
nie wiem od czego to zalezy, nie mam problemów ani na gruncie FPS ani lagow.
Edit: pod takim schematem votowania moge sie podpisac, wg mnie istotne jest ay nie bylo wymuszone glosowanie (brak nominacji albo jedna to brak votowania) lub aby pierwsza opcja bylo zawsze pozostawienie nexta.
_________________ Niech Wam ziemia lekka bedzie
itd itp bla bla:-)
Wiek: 47 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1179 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 28 Lis, 2009
po czesci popieram to co pisalem wczesniej po czesci modyfikuje.
powinno byc glosowanie na koniec mapy zlozone z nominowanych 3-4. na poczatku listy powinna yc mozliwosz zaglosowania na kontynuowanie MC. w ostatecznosci mozeyc glosowanie na prolongate mapy
zrobmy to i koniec z pomyslami na przynajmniej 2 miesiace, bo nam Irek zwariuje od zbyt wielu sprzecznych komunikatow a Monika zacznie nam sprzedawać w obronie
_________________ Niech Wam ziemia lekka bedzie
itd itp bla bla:-)
Wczoraj to była jakaś tragedia . Musiałyśmy z Mamą zmienić serwer, bo z tymi lagami czułyśmy się jak na modemie z X lat wstecz. Wcześniej natomiast, zdaje się, że w jakichś godzinach popołudniowych, kopało z serwera.
Ja tu tylko melduję i mam nadzieję, że to, co się działo, było związane z jakimiś naprawami na "złączach" .
Pozdrówky
tak jest prawie codziennie ... ze server pada wstaje pada wstaje i tak w kolko , albo kickuje za ticketa , albo cos innego itp itd...
ja nie mowie styga , a moze wogole przeniesc server mosotow na muzinski , tam chociaz lagow niema .
niewiem ja tylko rzucam propozycje . byle sie przyjemniej gralo ;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum