Chciałabym życzyć wszystkim Mostowiakom spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Suto zastawionego stołu, hojnego Gwiazdora (poznańska odmiana Mikołaja) i żeby w Nowym Roku było jak najwięcej okazji do uśmiechu, a jak najmniej okazji do zmartwień. Dzięki za wspólne granko. Uściski .
Wysłany: Wto 22 Gru, 2009
Ja się nie będę rozpisywał. Po prostu tego samego co rok temu i jeszcze więcej
_________________ "Czy przeszkadza komuś, że ja żyję,
Ile stracą jak przeżyję jeszcze kilka lat ,
Kiedyś skończą się te męki, kiedyś powiem szach mat,
I pokonam moje lęki zachowując się jak kat"
Przyłączam się do życzeń: zdrowych, pogodnych Świąt, pełnych radości i rodzinnej atmosfery, a także szampańskiej zabawy sylwestrowej i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.
Wiek: 48 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1179 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 26 Gru, 2009
Moi drodzy,
ja tez choć z opóźnieniem chciałbym życzyć wam ze zdwojoną siłą czego życze wam przez cały rok czyli Stydze ............ i tak dalej
a tak poważniej to spełnienia wszystkich marzeń tych skrytych (salv nie rozpędzaj się ) i tych całkiem jawnych. Ogromnych pokładów cierpliwości aby nie odsiedziec wyroku za cieżkie uszkodzenie ciała i zdrowia, bo jak ono będzie to wszystko da się osiągnąć
_________________ Niech Wam ziemia lekka bedzie
itd itp bla bla:-)
Wysłany: Nie 04 Kwi, 2010
wzajemnie =)
_________________ "Czy przeszkadza komuś, że ja żyję,
Ile stracą jak przeżyję jeszcze kilka lat ,
Kiedyś skończą się te męki, kiedyś powiem szach mat,
I pokonam moje lęki zachowując się jak kat"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum