ja jade w ostatni tydzień lipca do kopalina do domków, z dwoma parami znajomych z dzieciakami. Ogólnie w planie piwko, grillowanie, granie w gry planszowe i spokój. W kopalinie nie ma nic pewnie, oprócz jednego baru, więc mam nadzieje, że będzie luzacko.
_________________ Idziemy na WOJNE. Idziemy po Zwyciestwo.
Wysłany: Nie 10 Kwi, 2011
Plany na wakacje? Praca, praca, praca, bo mamony brak na jakiś porządniejszy wyjazd. Może z kumplami na mazury na parę dni a tak to twarde, Polskie realia ... A ty LynXiu się ujawnisz z planami?
Wiek: 40 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1564 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2011
Jak sie uda to podobny wyjazd jak w poprzednim roku
Samochodem do wloch Objazdowka przez prage, munchen, szwajcarie, gory i...wlochy.moze w genove z tydzien i powrot jakas inna trasa jeszcze nie zaplanowana
To wstepny plan ale cos tego rodzaju
Rok temy jechalismy, slowacja wieden, kawalek gor na zachodzie autri i wlochy.
Mam nadzieje ze w tym roku uda chociaz podonie jak w zeszlym :]
_________________ What does not kill you... makes you stronger.
Wysłany: Sro 13 Lip, 2011
15-18 lipiec Dźwiżyno obok Kołobrzegu 19-21 sierpień Bułgaria Ravda, Nessebar. Jak ktoś w pobliżu niech pisze to na % można wyjść. Pozdrawiam Jak ktoś we Wrocławiu by był to pisać również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum