zdjecie bylo robione u kosmetyczki , maseczke mam na twrze , a co do tematu to dowcipy to dlamnie kawaly , anegdoty, nie filmiki ale jak cos to moderator skasuj
Wiek: 39 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1564 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 26 Lut, 2006
On raczej jest chory
Samo zdanie "Ich brauch keine hilfe !!! " powtorzone pare razy o tym swiadczy hyhy
Wiekszosci jednak nie rozumiem, gada nie wyraznie i za szybko a ja za slabo znam niemiecki ;P
_________________ What does not kill you... makes you stronger.
ekspert RM: – Masoni są narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starają się umieścić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody „Bonaqua”, i jako logo partii Unia Wolności. Żebyśmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyśmy się bać masonerii.
telefon do RM: – Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całą prawdę Sat-an!
ekspertka RM: – Telewizja i gry komputerowe mogą być przyczyną masturbacji, która będzie później przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym świecie wskazują, że masturbacja jest główną przyczyną rozwodów na całym świecie.
Słuchaczka: – Skąd się w Polsce bierze ten antysemityzm? Ja jestem właśnie takiego pochodzenia...
o. Jacek: – Współczujemy pani wszyscy...
O Woodstocku:
Tu są tysiące smutnej, bardzo smutnej młodzieży. I oni wszyscy się śmieją.
Rumuński piłkarz Marius Cioara został sprzedany przez drugoligowy klub UT Arad do zespołu Regal Horia (4. liga) w zamian za... 15 kg mięsa.
Nowy klub nie może być jednak zadowolony z transakcji - piłkarz odmówił gry i postanowił zakończyć karierę zawodową. Zamierza przenieść się do Hiszpanii i znaleźć tam pracę w rolnictwie lub przemyśle budowlanym.
"Jest nam przykro ponieważ straciliśmy dwukrotnie - po pierwsze nie zagra u nas dobry zawodnik, a po drugie ponieważ straciliśmy tygodniowy zapas żywności dla naszej drużyny" - przyznał przedstawiciel klubu Regal Horia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum