Wiek: 35 Dołączył: 16 Mar 2004 Posty: 1176 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 05 Wrz, 2008 telefon pod nawigacje
Witam
zastanawiam sie nad wzięciem w abonamencie w play telefonu jakiegoś żeby można było spokojnie do niego dokupić moduł GPS i wgrać automapke
zastanawiałem się na G500 ze względu na windows mobile 5 i niezbyt tragiczną cene
ktoś ma może doświadczenia jakieś z tym telefonem ?
czy może polecalibyście coś innego ?
Z góry dziękuję za opinie
pozdrawiam
_________________ Niech Wam ziemia lekka bedzie
itd itp bla bla:-)
g500 nie używałem, ale kilka razy w trasie używałem nokii navigator. W sumie gps w telefonie sprawdza sie jak nie jezdzisz zbyt czesto. Bo przy czestym uzywaniu pojawiaja sie banalne programy: a to ktos zadzwoni, a to sms przyjdzie
Używam Nokii N73 i świetnie się sprawuje z TomTom'em gorąco polecam zwłaszcza, że w przeciwieństwie to Automapy będziesz mógł zasuwać po całej Europie .
Jako że "siedzę" w tym na co dzień , może nie dokładnie w nawigacjach bo tego nie używam akurat, ale ogólnie w telefonach. To przeglądnąłem ofertę playa i ja bym Ci polecał Nokie E51 albo 6120 , ewentualnie n73, ale w tych dwóch pierwszych jest nowszy symbian i mają lepsze procesory i więcej pamięci, także nie będzie się zwieszać tak jak n73, która czasem może mięć kaprysy. Ja osobiście używam E51 i jestem z niej bardzo zadowolony z tym, że tak jak mówiłem nie używałem osobiście w niej nawigacji, ale wiem ze i w niej i 6120 działa bez zarzutu. Co do G500 to jest na windowsie ale powiem szczerze nie mam z nia doświadczenia, ale ogólnie te telefony są do wszystkiego, a jako sam telefon to różnie służą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum