po wielu skargach na mniej lub bardzie przyjaznych graczy/przeszkadzaczy () na serwerze zaproponowano pomysł "Wakacyjnych Adminów"
Osoby takie otrzymają uprawnienia admina na Mostowani do końca wakacji akademicki czyli koniec września A.D.2009. Będą odpowiedzialne za utrzymywanie porządku, ale również za kreowanie pozytywnego wizerunku serwera pośród graczy . Oczywiście w ramach przyzwoitości i dobrego smaku. Jakie są ramy, każdy widzi a jak nie widzi to zapraszam do regulaminu.
Tak czy inaczej bardzo prosimy osoby zainteresowane o dopisywanie się do tego wątku, wraz z kilkoma słowami o sobie (tylko bez esejów ) prosilibyśmy o wpisy w tym wątku osób które byłyby zainteresowane takimi uprawnieniami na czas wakacji akademickich (koniec września)...
Zależnie od oddźwięku i efektu całej projektu zobaczymy co z tym dalej zrobić
nie możemy wam nic obiecać aby nie oszukać więc proszę o wyrozumiałości
Jeszcze raz serdecznie zapraszam osoby zainteresowane do wpisywania się i mam nadziej do zobaczenia na serwerze jak tylko dorobię się własnego łącza.
Pozdrawiam
Adam "Hiena"
_________________ Niech Wam ziemia lekka bedzie
itd itp bla bla:-)
Wysłany: Sro 15 Lip, 2009
Marcin "Drake`" R.
Wiek 17
Na Mostowni gram odkąd mam steam'a, czyli od ok. 3 lat.. a w cs ogółem coś ok. 5
Gram zazwyczaj w godzinach wieczornych i czasem nocnych :]
I to tyle więcej chyba nic nie potrzeba.
Wysłany: Sro 15 Lip, 2009
To jo też!
Wojciech "Roman" U.
19 lat
Na mostowni trochę ponad rok... ale się staram
Godziny raczej wieczorne ale z wyjątkami (zdarza się wcześniej, jak ktoś jest)
Zresztą, popatrzcie w moje ślepia w albumie i wszystko będzie jasne xD
Nie zaszkodzi spróbować kolejny raz swoich szans w wyborach miss
Adrian, "Fazomen" aka "Waaa"
Prawie 20 lat
Na mostowni ponad 3 lata, wcześniej jeszcze na afs 2.
Dyspozycyjność? Jak tylko uda się zgarnąć parę ludków na serverze staram się to wykorzystać i pojawić w grze.
Czasowo stawiał bym na godziny poranne; po 18.
btw. Dziewczyna wyjechała na miesiąc do Grecji więc w końcu będę mógł ciupać całymi dniami.
Ostatnio zmieniony przez Fazomen Czw 16 Lip, 2009, w całości zmieniany 1 raz
Jestem Gosia, mam lat 23 i pół . W ceesa gram od połowy roku 2000. Znana jako martwa. Niegdyś adminka ukochanego serwera null3 i innych, których nazw już nie pamiętam. Ostatnio adminowałam na serwerze BORG Hub (CSDM), ale pogorszenie warunków gry skłoniło mnie do rezygnacji z serwera. Na Mostowni gram dla towarzystwa (mamy - fi, taty - Dark Passengera, narzeczonego - LaSoWaNeJ ToRpEdY, znajomych nie wymieniam - wiecie, że to Wy ). Teraz mam wakacje, więc gram +/- 2h dziennie, w roku akademickim ta liczba rozkłada się na tydzień. Zazwyczaj w godzinach wieczornych, z wyjątkami jak się nudzę w ciągu dnia . Nie znoszę chamstwa i wulgaryzmów. Dziękuję .
Po więcej informacji o mej skromnej osobie zapraszam na http://strony.aster.pl/m4rtw4
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum