MOSTMOSTMOST
MOST FAQMOST FAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload

Poprzedni temat :: Następny temat
Wyniki głosowania na styczniowy MC.
Autor Wiadomość
XAroX 
Site Admin

Wysłany: Pią 02 Sty, 2009   Wyniki głosowania na styczniowy MC.

Oto wyniki głosowania na styczniowy mapcycle.

EDIT: Wyniki zgodnie z sugestią Guzka przeniesione na prawą kolumnę pod ankietę.

Wygrały mapy:
de_prodigy
de_cpl_strike
cs_office

W.w. mapki w kolejnym głosowaniu zostaną zastąpione przez:
de_vertigo
de_suntower
de_survivor

Do głosowanie na lutowy mapcycle zapraszam tu:
http://most.waw.pl/mapcycle-na-luty-vt1180.htm

F!cz3k 
Super User

Wysłany: Pią 02 Sty, 2009   

No i git. Ja jestem zadowolony z wyboru. Czekam tylko na zmianę MC :))) Stygi czyń honory :P

XAroX 
Site Admin

Juz zamienilem - bo Styga to chyba na urlopie. Przy okazji wywalilem inne mapki ktore wg mnie w trzonie byc nie powinny, i tak powaznie to nawet nie pamietam skad sie tam wziely. Teraz mapcycle ma 9 mapek ( 6 map trzon i 3 mapy wybrane przez Was) i trwa nieco ponad 3 godziny. Te trzy mapki beda wymieniane co miesiac, a nie tak jak dawniej co kilka miesiecy , wiec nikomu nie powinny sie znudzic.

SanreR 
User

I się nie znudzą :) dobre zostaly wybrane:P

Hiena 
Ultra User

Wysłany: Nie 04 Sty, 2009   

na glosowanie pomysl dobry ale...
odwalenie sobie raptem monarchii, i wywalenie 3 mapek jak pan i władca to chyba przegięcie
kiedyś ustaliliśmy jak miał wyglądać MC i kabul i clan2_fire i cpl_mill nie znalazły sie tam przypadkowo.
wiec może z łaski swoje wróć do poprzedniego ustawienia MC i rzuć propozycje a nie od razu za plecami wszystkich wcielaj ja w życie, chyba że raptem zajęcie się glosowaniem MC dało Ci prawo do ignorowania innych.

XAroX 
Site Admin

Wysłany: Nie 04 Sty, 2009   

Hiena napisał/a:
wiec może z łaski swoje wróć do poprzedniego ustawienia MC

Nie
Hiena napisał/a:
chyba że raptem zajęcie się glosowaniem MC dało Ci prawo do ignorowania innych

Nie, za to ucze sie ignorowac Twoje upierdliwianie.

Dlaczego mill mialoby byc w trzonie? Tylko dlatego ze kiedys ktos tak powiedzial? W glosowaniu zajelo 6 miejsce razem z arabstreets, wiec moze arabstreets wrzucimy do trzona (trzonu?)? Hiena zluzuj bo w tym tonie bede prowadzil z Toba dyskusji. Mozemy co miesiac dorzucac zamiast 3, np. 5 map lub 6 map z glosowania. Mi to wisi. Tylko musi byc taka wola poparta wypowiedziami innych a nie tylko wiecznego malkontenta. Gdybym (gdybysmy) nie zwracali uwagi na to co mowia inni mostownia nie mialaby takiej popularnosci jak ma.

Hiena 
Ultra User

Wysłany: Pon 05 Sty, 2009   

Arek,

1) struktury MC nie ustaliłem sam a była ona ustalana przez członków klanu i osoby związane.
2) jak zauważysz aktywność członków klanu i osób związanych spadła więc wychodzi że mój głoś to ok 20%
3) w dalszym ciągu uważam że 9 map to za krótko, ale weź to tylko jako zdanie malkontenta.
4) nie wiem czy zmianę na własną rękę można potraktować jako liczenie się ze zdaniem innych.

Pozdrawiam i zycze najleprzego w nowym roku
Adam

P.S. to generalnie życzenia tyczą się wszystkich :-)

F!cz3k 
Super User

Co do ilości map w MC, to również byłbym za tam aby było ich chociaż o jeszcze 2 więcej. Ostatnio miałem więcej czasu posiedzieć i pograć i takie MC jest dla mnie za krótkie :)
Jeśli chodzi o to czy mają to być mapy stałe czy zmienne, to zdecydowanie wolałbym aby były to mapy dobierane z głosowania. Czyli zamiast 3 wybierać 5 ;) Większa rotacja, więcej świeżości w MC co miesiąc.

Maro 
User

Skoro narzekacie że nikt się nie wypowiada to ja powiem: zgadzam się z Ficzkiem - wg mnie też powinno być więcej map w MC (12 byłoby w sam raz) i 5 map do zmiany.
Co do usuwanych map to proponuję ankietę która by się odbywała równolegle z głosowaniem na mapcykl.

Stygijczyk 
Moderator

5 map do wymiany to za duzo mysle ze tak jak było wczesniej było ok 12 map 3 do wymiany. 3 dodatkowe mapy jako trzon do MC zostaly wybrane podczas dyskusji.

Niektóre kobiety są bezcenne, za reszte zapłacisz "MASTERCARD" :D

XAroX 
Site Admin

Wysłany: Wto 06 Sty, 2009   

I ty brutusie.... ;)

Guzek 
Ultra User

Wysłany: Wto 06 Sty, 2009   

Ano dyskusja byla. Ale zeby kazdemu pojsc na reke to moze bysmy sami dyskutowali na temat 3 map dodatkowych do trzonu, ktore by sie zmienialy rzadziej niz mapcykl i zostawic wtedy 3 dodatkowe z mapcyklu?

I moze by wyrzucic wygrane mapki z newsa, bo cala strone zajmuja. Za chwile beda wyniki za luty i marzec i cala strona zajechana glosowaniem bedzie. Moze dalo by sie je wrzucic gdzies na bok, tak zeby zawsze aktualne wyniki sie pokazywaly?

F!cz3k 
Super User

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009   

Guzek od kiedy Ty takie esteta ?? :P Moim zdaniem dobrze, że jest na środku. Rzuca się w oczy ludziom którzy wchodzą na stronę, a co za tym istnieje duże prawdopodobieństwo że większa ilość zagłosuje na MC. W tym temacie nie zmieniałbym nic.

Skoro nie chcecie zmieniać 5 to dostawcie 2 kolejne mapki, bo 9 mapek to jest stanowczo za mało . Moja tylko uwaga, że może warto wrócić do de_tuscan zamiast de_cpl_mill. Takie moje pobożne noworoczne życzenie ;)

Guzek 
Ultra User

Ficzek - ale przeciez mi chodzi o samo pokazywanie wynikow, a obecne glosowanie jest po prawej stronie, wiec jak wchodzisz na strone, to od razu po prawej masz widoczne glosowanie ktorego nie da sie nie zauwazyc, a ty postulujesz zeby widac bylo dodatkowo taki sam ogromy obrazek na srodku z wynikami glosowania.

Dodatkowo na srodku sa NEWSY, wiec za kilka miechow jedynymi newsami beda wielkie jak statua wolnosci wyniki glosowania.

XAroX 
Site Admin

Dołozone 2 kolejne ze styczniowego glosowania czyli piranesi i westwood. Tylko ze takie zmiany w srodku miesiaca zafalszuja wyniki kolejnego glosowania na luty.

Odpowiedz do tematu